X

Az új Silk Nx természetes hallásélményt nyújt a maga diszkrét méretével, azonnali illesztéssel és kivételes hangminőséggel.

Az egyetlen azonnal viselhető CIC-készülék, amely Ultra HD e2e technológiával készült a kiváló vezeték nélküli binaurális feldolgozásért, és amely 20%-kal kisebb, mint a Silk primax™ – a még nagyobb diszkréció érdekében. A rugalmas Click Sleeve füldugóknak köszönhetően a Silk Nx pontos illesztést kínál, várakozás nélkül.

Azon készülékviselők számára, akik hallókészülékkel nem ellátható hallásveszteséggel rendelkeznek az egyik fülön, a CROS Silk Nx a legdiszkrétebb megoldást nyújtja – a világ első CROS CIC hallókészülékét.

A Silk Nx kompatibilis az új Signia alkalmazással a diszkrét távirányításért. A TeleCare segítségével pedig egyszerűbb a próbahordás.

Fő jellemzők

  • Ultra HD e2e a kiváló beszédértésért és a legtermészetesebb hangzásért
  • Click Sleeve füldugók a gyors és egyszerű illesztésért
  • Még kisebb, mint az elődje
  • Szinte észrevehetetlen és diszkrét
  • Binaurális egymikrofonos irányhatással

Silk Nx áttekintése

Loading...

Kiegészítők

miniPocket

Diszkrét szabályozás

Ideális megoldás azoknak, akik diszkréten és kényelmesen szeretnék irányítani hallókészülékeiket, anélkül, hogy ehhez nagy távirányítóra vagy okostelefonra lenne szükség. A megbízhatóan és egyszerűen használható miniPocket elég kicsi ahhoz, hogy egy kulcstartón lehessen hordani, mégis elég erős a lényeges funkciók irányításához.

Click Sleeve füldugók

Az átváltozóművészek

A prémium akusztikus csatolás jobb feedback-stabilitást, rendkívüli viselési kényelmet és helyben tartást biztosít az instant illesztéssel együtt.

A rendkívül rugalmas, eldobható, lágy-szilikon click füldugók biztosítják a kényelmet és a hallókészülék fülben tartását. Zárt és furattal ellátott változatban kaphatók.

Az új xS méret (az S, M, L méret mellett) növeli az illesztési tartományt, míg az új, füstös szín tartósabbá teszi a füldugókat a hosszabb viselési idő érdekében. A hasznos oldaljelölés segít eligazodni felhasználóknak, amikor behelyezik a hallókészülékeket. És az okos „elfordulás-védelem” rendkívüli viselési kényelmet kínál.

A click füldugók már nem csak a click ITE készülékekhez, hanem valamennyi Signia Nx és primax RIC készülékhez kaphatók.

Noahlink Wireless

Az iparágban használatos standard programozó felület az alacsony energiafogyasztású Bluetooth-szabványra építve. Lehetővé teszi a Signia Nx és a Pure 13 BT primax hallókészülékek teljes vezeték nélküli programozását.

Silk Nx GYIK