X

Az új Silk Nx természetes hallásélményt nyújt a maga diszkrét méretével, azonnali illesztéssel és kivételes hangminőséggel.

Az egyetlen azonnal viselhető CIC-készülék, amely Ultra HD e2e technológiával készült a kiváló vezeték nélküli binaurális feldolgozásért, és amely 20%-kal kisebb, mint a Silk primax™ – a még nagyobb diszkréció érdekében. A rugalmas Click Sleeve füldugóknak köszönhetően a Silk Nx pontos illesztést kínál, várakozás nélkül.

Azon készülékviselők számára, akik hallókészülékkel nem ellátható hallásveszteséggel rendelkeznek az egyik fülön, a CROS Silk Nx a legdiszkrétebb megoldást nyújtja – a világ első CROS CIC hallókészülékét.

A Silk Nx kompatibilis az új Signia alkalmazással a diszkrét távirányításért. A TeleCare segítségével pedig egyszerűbb a próbahordás.

Fő jellemzők

  • Ultra HD e2e a kiváló beszédértésért és a legtermészetesebb hangzásért
  • Click Sleeve füldugók a gyors és egyszerű illesztésért
  • Még kisebb, mint az elődje
  • Szinte észrevehetetlen és diszkrét
  • Binaurális egymikrofonos irányhatással

Silk Nx áttekintése

Loading...

Kiegészítők hallókészülékeihez

miniPocket

Diszkrét szabályozás

Ideális megoldás azoknak, akik diszkréten és kényelmesen szeretnék irányítani hallókészülékeiket, anélkül, hogy ehhez nagy távirányítóra vagy okostelefonra lenne szükség. A megbízhatóan és egyszerűen használható miniPocket elég kicsi ahhoz, hogy egy kulcstartón lehessen hordani, mégis elég erős a lényeges funkciók irányításához.

Click Sleeve füldugók

Az átváltozóművészek

A prémium akusztikus csatolás jobb feedback-stabilitást, rendkívüli viselési kényelmet és helyben tartást biztosít az instant illesztéssel együtt.

A rendkívül rugalmas, eldobható, lágy-szilikon click füldugók biztosítják a kényelmet és a hallókészülék fülben tartását. Zárt és furattal ellátott változatban kaphatók.

Az új xS méret (az S, M, L méret mellett) növeli az illesztési tartományt, míg az új, füstös szín tartósabbá teszi a füldugókat a hosszabb viselési idő érdekében. A hasznos oldaljelölés segít eligazodni felhasználóknak, amikor behelyezik a hallókészülékeket. És az okos „elfordulás-védelem” rendkívüli viselési kényelmet kínál.

A click füldugók már nem csak a click ITE készülékekhez, hanem valamennyi Signia Nx és primax RIC készülékhez kaphatók.

Noahlink Wireless

Az iparágban használatos standard programozó felület az alacsony energiafogyasztású Bluetooth-szabványra építve. Lehetővé teszi a Signia Nx és a Pure 13 BT primax hallókészülékek teljes vezeték nélküli programozását.

Silk Nx GYIK