X
header one
Signia-Nx_logo_2560x400px

A Signia Nx hallókészülék-platform felülmúlhatatlan elsőillesztés-elfogadást biztosít – a természetes hangzású saját hangot kompromisszumoktól mentes hallhatósággal ötvözve.

A világelső „Own Voice Processing” (sajáthang-feldolgozás; OVP™) 75 %-kal növeli a saját hang spontán elfogadását az elégedetlen hallókészülék-viselők körében.*

* A Hörzentrum Oldenburg 2017-es tanulmánya az „első illesztésről”, amely a sajáthang-feldolgozás hatását vizsgálja a spontán elfogadásra a hallókészülékek első illesztését követően. További részletek (angol nyelven): www.signia-pro.com/first-fit-study

Signia Nx – A természet ihlette

Signia-Nx_Dual-Processing_visual_1248x1000px

A világon először természetes saját hang

A hallhatóság és a természetesen hangzó saját hang alapvetően fontos az első illesztés elfogadásához. Mégis, sok hallókészülék-viselő gondolja úgy, hogy a hangja nem hangzik természetesen, ami a készülék visszautasításához vezethet.

A Signia Nx, a világ legfejlettebb hallókészülék-platformja kínálja az első valódi megoldást a „saját hang problémára”, kompromisszum nélküli hallhatósággal és zajban történő beszédértéssel.

További információk

A legfejlettebb hangkörnyezet-feldolgozás az iparágban

A készülékviselő természetes sajáthang-élményén túl, az Ultra HD e2e binaurális hangtérformázó technológiát is kínál, hogy tiszta beszédértést és minden helyzetben, még a leghangosabb helyeken is természetes élményt biztosítson.

Fedezze fel
Signia-Nx_Soundscape_visual_1248x1000px
Signia-Nx_Connectivity_visual_1248x1000px

Kiváló hallás Bluetooth-szal

Csak a Signia hallókészülékek ötvözik a fejlett kapcsolódási technológiákat, hogy közvetlen audiojel-átvitellel természetes hangzású saját hangot és kompromisszumoktól mentes hallhatóságot nyújtsanak. Egyedülálló energiahatékonyságának köszönhetően a Signia az iparág egyetlen vezeték nélküli rendszerét kínálja Bluetooth-szal és Ultra HD e2e-vel kombinálva.

További információk

Signia TeleCare – forradalmian új, távoli hallásgondozás

A Signia TeleCare helyes mederben tartja a hallókészülék-próbákat, és hozzájárul a vásárlók megelégedettségéhez.

Az új TeleCare 3.0 bemutatja a valós idejű távoli finomhangolást, így a szakemberek azokban a valós helyzetekben finomhangolhatják a páciensek hallókészülékeit, amelyekre szánták azokat. Ily módon az azonnali visszajelzés előnyét élvezhetik, hogy a helyszínen javíthassák az illesztést, nagyjából úgy, mint egy virtuális orvosi vizitnél.

További információk
Signia-Nx_acoustician-notebook-video-chat_1248x700px

A TERMÉSZET IHLETTE

Új hallókészülékek a Signiától

Pure Charge&Go Nx

A legtermészetesebb saját hang, kényelmes, vezeték nélküli újratölthetőséggel.

Fedezze fel!

Pure 10 Nx

Egyszerűség természetesen tiszta hangzással.

Fedezze fel!

Pure 312 Nx

A legkisebb teljes funkcionalitású hallókészülék, közvetlen audiojel-átvitellel.

Fedezze fel!

Pure 13 Nx

Kiváló kapcsolódás a leghossszabb audiojel-átviteli idővel kombinálva.

Fedezze fel!

Motion 13 Nx

Közvetlen audiojel-átvitel sokféle illesztési lehetőséggel.

Fedezze fel!

Signia az EUHA 2017 kongresszuson