X

A játékszabályokat megváltoztató új Signia Nx platform a legtermészetesebb saját hangot és a legjobb beszédértést biztosítja zajos környezetben is, mindezt a legfejlettebb kapcsolódási rendszerrel kombinálva.

Jellemzők

Tudásszintek

Audiológia 7Nx 5Nx 3Nx

OVP™ (Sajáthang-feldolgozás)

●●●●●

●●●●●

●●●●●

A sajáthang-feldolgozás (OVP™) a viselő hangjának valós idejű felismerését felhasználva biztosítja a saját hang természetes hatását.

3D-klasszifikáló 

●●●●●

●●●● ●●●
Az akusztikus adatokra épülő hagyományos osztályozó rendszerekkel ellentétben a 3D-klasszifikáló a viselő környezetéből és kommunikációjából származó többdimenziós információkat elemzi. A viselő hangaktivitásából, mozgásadataiból és akusztikus adataiból származó információk arra szolgálnak, hogy a 3D-klasszifikáló a hallókészülék válaszát a készülékviselő igényei szerint testre szabja.

Sound Clarity

●●●●● ●●●● ●●●
A „Sound Clarity” életszerű hangot biztosít, amely a kivételesen tiszta hangzás érdekében lefedi a viselési szituációk teljes spektrumát. Kivételes tisztaság érhető el olyan funkciókkal, mint pl. a HD térbeli konfiguráció, kiterjesztett dinamikatartomány, kiterjesztett sávszélesség, EchoShield, HD zene, eWindScreen™, beszéd- és zajvezérlés és feedback-kioltás.

Speech Quality

●●●●● ●●●● ●●●
A „Speech Quality” mások hangjának zajban történő jobb megértését segíti elő az Ultra HD e2e-nek nevezett különleges technológia használatával. Az Ultra HD e2e funkciók közé tartozik pl. a szűk irányhatás, a térbeli SpeechFocus™ és a TwinPhone.
Kapcsolódás

Közvetlen audiojel-továbbítás

●●●●●

●●●●●

●●●●●

A Signia Nx hallókészülékek közvetlenül csatlakoztathatók az Apple-eszközökhöz (a telefonhívásokhoz és az audiojel-átvitelhez) – további kiegészítők nélkül. StreamLine Mic kiegészítővel Androidos eszközökről is lehetséges a közvetlen audiojel-átvitel. A StreamLine TV kiegészítővel magas minőségű sztereó hangot lehet eljuttatni közvetlenül az Nx hallókészülékekbe.

A készülékviselő állítja be 

●●●●●

●●●●●

●●●●

A technológia iránt érdeklődő viselők gyakran értékelik, hogy hallókészülékeiket még jobban tudják szabályozni. A Signia Nx hallókészülékek a beállítási lehetőségek széles skáláját biztosítják ezeknek a viselőknek a myControl App-on keresztül.
Távoli hallásgondozás

TeleCare 

●●●●●

●●●●●

●●●●●

A TeleCare strukturált kommunikációs megközelítést biztosít a hallókészülék-specialistáknak és pácienseiknek, ami különösen fontos az illesztés kezdeti szakaszában. Ezenkívül a TeleCare valós idejű, távoli finomhangolási lehetőséget biztosít a gyors és hatékony hibaelhárításhoz.


●●●●● = legmagasabb szolgáltatási szint