X

A Signia Nx platform valamennyi előnyével ellátott Pure™ 312 Nx a viselő saját hangját és a környezeti hangokat tökéletes egyensúlyban tartja. Ily módon a legtermészetesebb hangzást és a legjobb hallásteljesítményt nyújtja egy kicsi, elegáns házban.

Az egyedülálló lézeres kialakítású antenna a lehető legkisebb méretet biztosítja a Bluetooth-os közvetlen audiojel-átvitelhez és a Signia App-on keresztül működő távirányítóhoz – anélkül, hogy a legjobb hallásteljesítményt veszélyeztetné.

Ráadásként a TeleCare 3.0 segítségével páciensei valós idejű, távoli finomhangolást és gyors, egyszerű hallókészülék-próbákat élvezhetnek.

Fő jellemzők

  • Legtermészetesebb saját hang és legjobb beszédértés zajban
  • Kisméretű, diszkrét design
  • Ultra HD e2e és Bluetooth-kapcsolat
  • Notch terápiával a tinnitus-kezelésért

Pure 312 Nx áttekintése

Loading...

Kiegészítők hallókészülékeihez

StreamLine TV

Kitűnő hangzásra programozva

A StreamLine TV-jeladón keresztül a TV hangja közvetlenül a Signia hallókészülékekbe juttatható. A készülékviselők még a TV-hangerőt is egyedileg tudják szabályozni a Signia App segítségével.

StreamLine Mic

Kiváló minőségű audiojel-továbbítás minden Bluetooth-os eszközről

Az új StreamLine Mic kéz használata nélkül biztosítja a telefonhívások és a zene továbbítását bármely Bluetooth-os okostelefonnal. Távoli mikrofonként is működik.

További információk

miniPocket

Diszkrét szabályozás

Ideális megoldás azoknak, akik diszkréten és kényelmesen szeretnék irányítani hallókészülékeiket, anélkül, hogy ehhez nagy távirányítóra vagy okostelefonra lenne szükség. A megbízhatóan és egyszerűen használható miniPocket elég kicsi ahhoz, hogy egy kulcstartón lehessen hordani, mégis elég erős a lényeges funkciók irányításához.

Click Sleeve füldugók

Az átváltozóművészek

A prémium akusztikus csatolás jobb feedback-stabilitást, rendkívüli viselési kényelmet és helyben tartást biztosít az instant illesztéssel együtt.

A rendkívül rugalmas, eldobható, lágy-szilikon click füldugók biztosítják a kényelmet és a hallókészülék fülben tartását. Zárt és furattal ellátott változatban kaphatók.

Az új xS méret (az S, M, L méret mellett) növeli az illesztési tartományt, míg az új, füstös szín tartósabbá teszi a füldugókat a hosszabb viselési idő érdekében. A hasznos oldaljelölés segít eligazodni felhasználóknak, amikor behelyezik a hallókészülékeket. És az okos „elfordulás-védelem” rendkívüli viselési kényelmet kínál.

A click füldugók már nem csak a click ITE készülékekhez, hanem valamennyi Signia Nx és primax RIC készülékhez kaphatók.

Noahlink Wireless

Az iparágban használatos standard programozó felület az alacsony energiafogyasztású Bluetooth-szabványra építve. Lehetővé teszi a Signia Nx és a Pure 13 BT primax hallókészülékek teljes vezeték nélküli programozását.

Pure 312 Nx GYIK