X

A készülékviselő saját hangjának külön feldolgozásával és a hangkörnyezetbe való beillesztésével az új Signia Pure 13 Nx a legjobb saját hangot és beszédértést biztosítja zajban.

A Bluetooth-nak köszönhetően kiváló kapcsolódási lehetőséget kínál közvetlen audiojel-átvitellel és a myControl alkalmazással. A felhasználók ebben a kategóriában a leghosszabb viselési időt élvezhetik audiojel-átvitel közben.

A TeleCare 3.0 valós idejű távoli finomhangolást tesz lehetővé, így a viselők gyorsan megszokhatják új Pure 13 Nx hallókészülékeiket.

Fő jellemzők

  • Legtermészetesebb saját hang és legjobb beszédértés zajban
  • Leghosszabb viselési idő audiojel-átvitel közben
  • Ultra HD e2e és Bluetooth-kapcsolat
  • Notch terápiával a tinnitus-kezelésért
  • Opcionális telefontekercs

Pure 13 Nx áttekintése

Loading...

Kiegészítők

myControl App

Az iparág legfejlettebb távirányító alkalmazása

A myControl App relé nélküli távirányítóként működik a gyors és egyszerű beállítások és testre szabás érdekében. Ez az egyetlen alkalmazás, amely valódi 360o-os mikrofonos szabályozást kínál. A felhasználók beállíthatják a programot és a hangerőt, a rendszerhangokat, a késleltetett bekapcsolást, a lemerült akkumulátor kijelzését és a repülés üzemmódot.

Az iparágban vezető alkalmazásunk az okostelefon mozgásérzékelőjének adatait is továbbítja, hogy a lehető legjobb hallást biztosítsa, miközben a felhasználó mozgásban van – így biztosítva a kikapcsolódásukat és a biztonságukat, bármerre is járjanak.

A fitneszalkalmazásokhoz hasonlóan a myControl App a zajnak való kitettség és a beszédaktivitás (egészségügyi mutatók) kijelzésével segít a viselőnek a hallásvédelemben.

Az egyedülálló Signia TeleLink akusztikus kapcsolódási rendszer segítségével a felhasználók akkor is élvezhetik a myControl App előnyeit, amikor más vezeték nélküli rendszerek nem használhatók, pl. repülés üzemmódban.

A myControl App letöltése

StreamLine TV

Kitűnő hangzásra programozva

A StreamLine TV-jeladón keresztül a TV hangja közvetlenül a Signia Nx vagy Pure 13 BT primax hallókészülékekbe juttatható. A készülékviselők még a TV-hangerőt is egyedileg tudják szabályozni a myControl App segítségével.

StreamLine Mic

A legmagasabb minőségű audiojel-továbbítás minden Bluetooth-os eszközről

Az új StreamLine Mic kéz használata nélkül biztosítja a telefonhívások és a zene továbbítását bármely Bluetooth-os okostelefonnal. Távoli mikrofonként is működik.

További információk

miniPocket

Diszkrét szabályozás

Ideális megoldás azoknak, akik diszkréten és kényelmesen szeretnék irányítani hallókészülékeiket, anélkül, hogy ehhez nagy távirányítóra vagy okostelefonra lenne szükség. A megbízhatóan és egyszerűen használható miniPocket elég kicsi ahhoz, hogy egy kulcstartón lehessen hordani, mégis elég erős a lényeges funkciók irányításához.

Click Sleeve füldugók

Az átváltozóművészek

A prémium akusztikus csatolás jobb feedback-stabilitást, rendkívüli viselési kényelmet és helyben tartást biztosít az instant illesztéssel együtt.

A rendkívül rugalmas, eldobható, lágy-szilikon click füldugók biztosítják a kényelmet és a hallókészülék fülben tartását. Zárt és furattal ellátott változatban kaphatók.

Az új xS méret (az S, M, L méret mellett) növeli az illesztési tartományt, míg az új, füstös szín tartósabbá teszi a füldugókat a hosszabb viselési idő érdekében. A hasznos oldaljelölés segít eligazodni felhasználóknak, amikor behelyezik a hallókészülékeket. És az okos „elfordulás-védelem” rendkívüli viselési kényelmet kínál.

A click füldugók már nem csak a click ITE készülékekhez, hanem valamennyi Signia Nx és primax RIC készülékhez kaphatók.

Noahlink Wireless

Az iparágban használatos standard programozó felület az alacsony energiafogyasztású Bluetooth-szabványra építve. Lehetővé teszi a Signia Nx és a Pure 13 BT primax hallókészülékek teljes vezeték nélküli programozását.

Pure 13 Nx GYIK