X

Az egészen apró Pure 10 Nx szakértelemmel ötvözi a rendkívül diszkrét design-t a természetesebb hangzással.

A karcsú megjelenést kiegészíti a sokféle audiológiai újítás, amely automatikusan tiszta hangzást és zajban is kitűnő beszédértést eredményez.

A fül mögé rejtett, nem vezeték nélküli Pure 10 Nx ideális megoldás azoknak, akik egyszerű és diszkrét hallókészüléket szeretnének.

A Pure 10 Nx használható a TeleCare-rel, valamint kompatibilis a Signia alkalmazással és a miniPocket kiegészítővel.

Fő jellemzők

  • Ultra-kisméretű kivitel
  • Kiemelkedő beszédértés zajban
  • Távirányító opció

Pure 10 Nx áttekintése

Loading...

Kiegészítők

miniPocket

Diszkrét szabályozás

Ideális megoldás azoknak, akik diszkréten és kényelmesen szeretnék irányítani hallókészülékeiket, anélkül, hogy ehhez nagy távirányítóra vagy okostelefonra lenne szükség. A megbízhatóan és egyszerűen használható miniPocket elég kicsi ahhoz, hogy egy kulcstartón lehessen hordani, mégis elég erős a lényeges funkciók irányításához.

Click Sleeve füldugók

Az átváltozóművészek

A prémium akusztikus csatolás jobb feedback-stabilitást, rendkívüli viselési kényelmet és helyben tartást biztosít az instant illesztéssel együtt.

A rendkívül rugalmas, eldobható, lágy-szilikon click füldugók biztosítják a kényelmet és a hallókészülék fülben tartását. Zárt és furattal ellátott változatban kaphatók.

Az új xS méret (az S, M, L méret mellett) növeli az illesztési tartományt, míg az új, füstös szín tartósabbá teszi a füldugókat a hosszabb viselési idő érdekében. A hasznos oldaljelölés segít eligazodni felhasználóknak, amikor behelyezik a hallókészülékeket. És az okos „elfordulás-védelem” rendkívüli viselési kényelmet kínál.

A click füldugók már nem csak a click ITE készülékekhez, hanem valamennyi Signia Nx és primax RIC készülékhez kaphatók.

Pure 10 Nx GYIK