X

Az egészen apró Pure 10 Nx szakértelemmel ötvözi a rendkívül diszkrét design-t a természetesebb hangzással.

A karcsú megjelenést kiegészíti a sokféle audiológiai újítás, amely automatikusan tiszta hangzást és zajban is kitűnő beszédértést eredményez.

A fül mögé rejtett, nem vezeték nélküli Pure 10 Nx ideális megoldás azoknak, akik egyszerű és diszkrét hallókészüléket szeretnének.

A Pure 10 Nx használható a TeleCare-rel, valamint kompatibilis a Signia alkalmazással és a miniPocket kiegészítővel.

Fő jellemzők

  • Ultra-kisméretű kivitel
  • Kiemelkedő beszédértés zajban
  • Távirányító opció

Pure 10 Nx áttekintése

Loading...

Kiegészítők hallókészülékeihez

miniPocket

Diszkrét szabályozás

Ideális megoldás azoknak, akik diszkréten és kényelmesen szeretnék irányítani hallókészülékeiket, anélkül, hogy ehhez nagy távirányítóra vagy okostelefonra lenne szükség. A megbízhatóan és egyszerűen használható miniPocket elég kicsi ahhoz, hogy egy kulcstartón lehessen hordani, mégis elég erős a lényeges funkciók irányításához.

Click Sleeve füldugók

Az átváltozóművészek

A prémium akusztikus csatolás jobb feedback-stabilitást, rendkívüli viselési kényelmet és helyben tartást biztosít az instant illesztéssel együtt.

A rendkívül rugalmas, eldobható, lágy-szilikon click füldugók biztosítják a kényelmet és a hallókészülék fülben tartását. Zárt és furattal ellátott változatban kaphatók.

Az új xS méret (az S, M, L méret mellett) növeli az illesztési tartományt, míg az új, füstös szín tartósabbá teszi a füldugókat a hosszabb viselési idő érdekében. A hasznos oldaljelölés segít eligazodni felhasználóknak, amikor behelyezik a hallókészülékeket. És az okos „elfordulás-védelem” rendkívüli viselési kényelmet kínál.

A click füldugók már nem csak a click ITE készülékekhez, hanem valamennyi Signia Nx és primax RIC készülékhez kaphatók.

Pure 10 Nx GYIK