X

Az új Pure™ Charge&Go Nx a Signia Nx összes előnyét ötvözi a kényelmes, vezeték nélküli újratölthetőséggel. Intuitív módon kezelhető, mert a vezeték nélküli töltést beépítettük a készülékbe.

A viselőknek nem kell többé amiatt aggódniuk, hogy talán vesződniük kell az egyszer használatos elemek cseréjével. Csupán ez az érintkezők nélküli töltőrendszer kínál a viselőknek teljes kényelmet, tudva azt, hogy a hallókészülékek mindig feltöltődnek, ahogy szükséges.

A Pure Charge&Go Nx nagy teljesítményű lítiumion-akkumulátora támogatja a Bluetooth-kapcsolódást, ezzel lehetővé teszi, hogy a viselők hosszan tartó, magas minőségű audiojel-átvitelt élvezhessenek. Az akkumulátor alvás közbeni feltöltésével bízhatnak abban, hogy a hallókészülékeik mindig azt a hangzást biztosítják számukra, amit hallani szeretnének. Egyszerűen csak Charge&Go!

Fő jellemzők

  • A Signia Nx chipnek köszönhetően a legtermészetesebb saját hang és a legjobb beszédértés
  • Hosszan tartó, magas minőségű audiojel-átvitel
  • Ultra HD e2e és Bluetooth-kapcsolat

Pure Charge&Go Nx áttekintése

Loading...

Signia Nx – A természet ihlette

A Pure Charge&Go Nx kezelése

Kiegészítők hallókészülékeihez

StreamLine TV

Kitűnő hangzásra programozva

A StreamLine TV-jeladón keresztül a TV hangja közvetlenül a Signia hallókészülékekbe juttatható. A készülékviselők még a TV-hangerőt is egyedileg tudják szabályozni a Signia App segítségével.

StreamLine Mic

Kiváló minőségű audiojel-továbbítás minden Bluetooth-os eszközről

Az új StreamLine Mic kéz használata nélkül biztosítja a telefonhívások és a zene továbbítását bármely Bluetooth-os okostelefonnal. Távoli mikrofonként is működik.

További információk

miniPocket

Diszkrét szabályozás

Ideális megoldás azoknak, akik diszkréten és kényelmesen szeretnék irányítani hallókészülékeiket, anélkül, hogy ehhez nagy távirányítóra vagy okostelefonra lenne szükség. A megbízhatóan és egyszerűen használható miniPocket elég kicsi ahhoz, hogy egy kulcstartón lehessen hordani, mégis elég erős a lényeges funkciók irányításához.

Click Sleeve füldugók

Az átváltozóművészek

A prémium akusztikus csatolás jobb feedback-stabilitást, rendkívüli viselési kényelmet és helyben tartást biztosít az instant illesztéssel együtt.

A rendkívül rugalmas, eldobható, lágy-szilikon click füldugók biztosítják a kényelmet és a hallókészülék fülben tartását. Zárt és furattal ellátott változatban kaphatók.

Az új xS méret (az S, M, L méret mellett) növeli az illesztési tartományt, míg az új, füstös szín tartósabbá teszi a füldugókat a hosszabb viselési idő érdekében. A hasznos oldaljelölés segít eligazodni felhasználóknak, amikor behelyezik a hallókészülékeket. És az okos „elfordulás-védelem” rendkívüli viselési kényelmet kínál.

A click füldugók már nem csak a click ITE készülékekhez, hanem valamennyi Signia Nx és primax RIC készülékhez kaphatók.

Noahlink Wireless

Az iparágban használatos standard programozó felület az alacsony energiafogyasztású Bluetooth-szabványra építve. Lehetővé teszi a Signia Nx és a Pure 13 BT primax hallókészülékek teljes vezeték nélküli programozását.

Pure Charge&Go Nx GYIK