X
header one

Teljesítjük ígéretünket – biztosítjuk a jobb hallást

A primax™ bevezetésével hatalmas lépést tettünk előre a könnyebb hallás felé. A folyamatos innováció és fejlesztés iránti elkötelezettségünkkel egy újabb jelentős lépést tettünk előre: új termékek és szolgáltatások korábban példa nélküli választékával megváltoztatjuk a világot – az Ön és ügyfelei számára.

Az új Cellion primax™ hallókészülékkel világújdonságot vezetünk be: lítiumion-akkumulátorának és az indukciós töltésnek köszönhetően nem kell többé az elemtartófedéllel vagy az érintkezőkkel bajlódni. Ráadásul a Cellion akkumulátora akár két napig is kitart újratöltés nélkül. Az új Silk primax™ mélyhallójárati hallókészülékeink új, egyszerűen rákattintható és kicserélhető „click sleeve” füldugókkal kaphatók – a gyors illesztésért. A három különböző méretű sleeve lehetővé teszi, hogy pácienseinek olyan megoldást biztosítson, amellyel azonnal kisétálhatnak az ajtón, ahelyett, hogy az egyéni hallókészülékre kellene várniuk. Ez ideális megoldás az új készülékviselők számára.

primax hallókészülékek

image

primax platform

Csökkentett hallási erőfeszítés. Klinikailag igazolva*

Egy új fejezet a Soundability történetében

További információk
image

Cellion primax

Forradalmi újítás: hallás elemek nélkül

A Cellion primax a világ első olyan hallókészüléke, amely a lítiumion-technológiát az indukciós töltéssel kombinálja.

További információk
image

Ace primax

Diszkrét. Erős. Erőfeszítéstől mentes.

A könnyű és kényelmes Ace primax a legkisebb tagja RIC hallókészülék-családunknak.

További információk
image

Pure primax

Teljes funkcionalitású. Binaurális. Erőfeszítéstől mentes.

Az igényes készülékviselők számára ideális új Pure primax az elegáns kifinomultságot ötvözi a primax technológia erejével egy kihelyezett hangszórós (RIC) hallókészülékben.

További információk
image

Pure 13 BT primax

Pure 13 BT primax

A primax star platformmal rendelkező új Pure 13 BT primax forradalmasítja a pontos hallást. A világ első hallókészüléke, amely audiológiai előnyöket nyújt Bluetooth segítségével. Az új myControl alkalmazással kombinálva a készülék részletes Bluetooth-alapú adatokat használ, hogy pontos áttekintést nyerjen viselője akusztikai környezetéről.

További információk
image

Motion primax

Kecses. Tölthető. Erőfeszítéstől mentes.

A karcsú, mégis erős Motion primax™ teljes funkcionalitással rendelkező fülmögötti hallókészülék, amely iránymikrofonjaival valódi binaurális hallást tesz lehetővé.

További információk
image

Insio primax

Kivételesen diszkrét. Személyre szabott. Erőfeszítéstől mentes.

Hihetetlenül apró és alig észrevehető a fülben: a személyre szabott új Insio primaxot azoknak az igényes készülékviselőknek ajánljuk, akik kivételes diszkréciót és teljesítményt szeretnének.

További információk