X

A hihetetlenül sokoldalú Motion Charge&Go Nx egyesíti a Signia Nx összes előnyét a vezeték nélküli Li-ion tölthetőséggel és a problémamentes Bluetooth-kapcsolatot. Intuitív módon kezelhető, mert a vezeték nélküli töltést beépítettük ebbe az erős készülékbe.

A legkülönfélébb illesztési követelményekhez ideális Motion Charge&Go Nx a következőket biztosítja:

  • természetes saját hangot a jobb elfogadásért,
  • kényelmes kezelést,
  • könnyen élvezhető tévézést, zenehallgatást és telefonhívásokat.

A Motion Charge&Go Nx nagy teljesítményű lítiumion-akkumulátora támogatja a Bluetooth-kapcsolódást, ezzel lehetővé teszi, hogy a viselők hosszan tartó, magas minőségű audiojel-átvitelt élvezhessenek. Az akkumulátor alvás közbeni feltöltésével bízhatnak abban, hogy a hallókészülékeik mindig azt a hangzást biztosítják számukra, amit hallani szeretnének.

A viselőknek nem kell többé amiatt aggódniuk, hogy vesződniük kell az egyszer használatos elemek cseréjével. Ez az érintkezők nélküli töltőrendszer teljes kényelmet kínál a viselőknek, mivel a hallókészülékek mindig feltöltődnek, amikor szükséges.

Egyszerűen csak Charge&Go!

A legkülönfélébb illesztési követelményekhez ideális Motion Charge&Go Nx a következőket biztosítja:

Fő jellemzők

  • Ultra HD e2e és Bluetooth-kapcsolat
  • Tölthető lítiumion-akkumulátor a hosszan tartó teljesítményért még akár audiojel-átvitel közben is
  • Erős ház

Motion Charge&Go Nx áttekintés

Loading...

Kiegészítők

myControl App

Az iparág legfejlettebb távirányító alkalmazása

A myControl App relé nélküli távirányítóként működik a gyors és egyszerű beállítások és testre szabás érdekében. Ez az egyetlen alkalmazás, amely valódi 360o-os mikrofonos szabályozást kínál. A felhasználók beállíthatják a programot és a hangerőt, a rendszerhangokat, a késleltetett bekapcsolást, a lemerült akkumulátor kijelzését és a repülés üzemmódot.

Az iparágban vezető alkalmazásunk az okostelefon mozgásérzékelőjének adatait is továbbítja, hogy a lehető legjobb hallást biztosítsa, miközben a felhasználó mozgásban van – így biztosítva a kikapcsolódásukat és a biztonságukat, bármerre is járjanak.

A fitneszalkalmazásokhoz hasonlóan a myControl App a zajnak való kitettség és a beszédaktivitás (egészségügyi mutatók) kijelzésével segít a viselőnek a hallásvédelemben.

Az egyedülálló Signia TeleLink akusztikus kapcsolódási rendszer segítségével a felhasználók akkor is élvezhetik a myControl App előnyeit, amikor más vezeték nélküli rendszerek nem használhatók, pl. repülés üzemmódban.

A myControl App letöltése

StreamLine TV

Kitűnő hangzásra programozva

A StreamLine TV-jeladón keresztül a TV hangja közvetlenül a Signia Nx vagy Pure 13 BT primax hallókészülékekbe juttatható. A készülékviselők még a TV-hangerőt is egyedileg tudják szabályozni a myControl App segítségével.

StreamLine Mic

A legmagasabb minőségű audiojel-továbbítás minden Bluetooth-os eszközről

Az új StreamLine Mic kéz használata nélkül biztosítja a telefonhívások és a zene továbbítását bármely Bluetooth-os okostelefonnal. Távoli mikrofonként is működik.

További információk

miniPocket

Diszkrét szabályozás

Ideális megoldás azoknak, akik diszkréten és kényelmesen szeretnék irányítani hallókészülékeiket, anélkül, hogy ehhez nagy távirányítóra vagy okostelefonra lenne szükség. A megbízhatóan és egyszerűen használható miniPocket elég kicsi ahhoz, hogy egy kulcstartón lehessen hordani, mégis elég erős a lényeges funkciók irányításához.

Noahlink Wireless

Az iparágban használatos standard programozó felület az alacsony energiafogyasztású Bluetooth-szabványra építve. Lehetővé teszi a Signia Nx és a Pure 13 BT primax hallókészülékek teljes vezeték nélküli programozását.

GYIK