X

Akár távirányítással kíván változtatni a beállításokon, akár a közvetlen audiojel-átvitel vagy a tölthetőség előnyeit szeretné kihasználni – stílusos, praktikus és egyszerűen használható kiegészítőink széles választéka megkönnyíti a hallókészülék-viselő életét.

Töltse le most:
Signia App
Tegye személyessé hallásélményét!
tudj meg többet

A hallókészülékek alkatrészei

Click Sleeve füldugók

Az átváltozóművészek

A prémium akusztikus csatolás jobb feedback-stabilitást, rendkívüli viselési kényelmet és helyben tartást biztosít az instant illesztéssel együtt.

A rendkívül rugalmas, eldobható, lágy-szilikon click füldugók biztosítják a kényelmet és a hallókészülék fülben tartását. Zárt és furattal ellátott változatban kaphatók.

Az új xS méret (az S, M, L méret mellett) növeli az illesztési tartományt, míg az új, füstös szín tartósabbá teszi a füldugókat a hosszabb viselési idő érdekében. A hasznos oldaljelölés segít eligazodni felhasználóknak, amikor behelyezik a hallókészülékeket. És az okos „elfordulás-védelem” rendkívüli viselési kényelmet kínál.

A click füldugók már nem csak a click ITE készülékekhez, hanem valamennyi Signia Nx és primax RIC készülékhez kaphatók.

Vezeték nélküli programozás

ConnexxAir

A vezeték nélküliség minden kényelmével

A ConnexxAir, az új, vezeték nélküli programozó rendszer majdnem minden e2e vezeték nélküli rendszerrel ellátott Signia hallókészülékhez megfelelő, amelyek Connexx 8.3-ban vagy magasabb verzióban programozhatók.

A ConnexxAir, az új, vezeték nélküli programozó rendszer majdnem minden e2e vezeték nélküli rendszerrel ellátott Signia hallókészülékhez megfelelő, amelyek Connexx 8.3-ban vagy magasabb verzióban programozhatók.

Noahlink Wireless

Az iparágban használatos standard programozó felület az alacsony energiafogyasztású Bluetooth-szabványra építve. Lehetővé teszi a Signia Nx és a Pure 13 BT primax hallókészülékek teljes vezeték nélküli programozását.

StreamLine TV

Kitűnő hangzásra programozva

A StreamLine TV-jeladón keresztül a TV hangja közvetlenül a Signia hallókészülékekbe juttatható. A készülékviselők még a TV-hangerőt is egyedileg tudják szabályozni a Signia App segítségével.

StreamLine Mic

Kiváló minőségű audiojel-továbbítás minden Bluetooth-os eszközről

Az új StreamLine Mic kéz használata nélkül biztosítja a telefonhívások és a zene továbbítását bármely Bluetooth-os okostelefonnal. Távoli mikrofonként is működik.

További információk

Távirányítók

miniPocket

Diszkrét szabályozás

Ideális megoldás azoknak, akik diszkréten és kényelmesen szeretnék irányítani hallókészülékeiket, anélkül, hogy ehhez nagy távirányítóra vagy okostelefonra lenne szükség. A megbízhatóan és egyszerűen használható miniPocket elég kicsi ahhoz, hogy egy kulcstartón lehessen hordani, mégis elég erős a lényeges funkciók irányításához.

Töltés

Indukciós töltő II

Modern külső, okos töltés

Az új indukciós töltő fedéllel záródik, hogy megóvja a hallókészülékeket. Intelligens kialakítása révén az egyéni illesztékek is belehelyezhetők. Gyorstöltés opció, szárító funkció az indukciós töltés révén, valamint intuitív bal és jobb oldali állapotkijelző LED-ek egészítik ki ezt a következő generációs töltőt.

A töltőfedél megóvja a hallókészülékeket töltés közben. Egyszerűen helyezze a hallókészülékeket a mélyedésekbe, és az intelligens töltő gondoskodik a többiről.

Az új töltő a következő hallókészülékekkel kompatibilis: Pure Charge&Go X, Pure Charge&Go Nx, Motion Charge&Go Nx, Cellion primax.

Styletto Connect töltő

Töltés útközben

A hasonló töltőkhöz képest háromszor kisebb és feleakkora súlyú. Ez az egyetlen, ami elfér a viselő zsebében, hogy egész nap magával vihesse. Töltőjének köszönhetően a Styletto Connect négy nap* függetlenséget nyújt a felhasználóknak, csatlakozók és kábelek nélkül – ami tökéletes megoldás egy pihentető hétvégéhez vagy egy fontos üzleti úthoz.

* Napi 16 órás viselési idővel számolva

Signia hallókészülék-elemek

A hosszú élettartam és a nagy teljesítmény miatt ezek az elemek bármilyen életstílusú ember számára ideálisak.

Szigorúan tesztelt és bizonyítottan megbízható. Ha a Signiát választja, Ön egy rendkívül erős hallókészülék-elemet vásárol. Az állandó feszültségszint minden hallási helyzetben, minden hallókészülék számára garantálja az optimális teljesítményt.

Minden hallókészülékhez megfelelő

A Signia hallókészülék-elemek minden méretben, minden típusú hallókészülékhez kaphatók:

A Signia hallókészülék-elemek minden méretben, minden típusú hallókészülékhez kaphatók:

A hallókészülékekhez olyan elemekre van szükség, amelyek megbízhatóak, biztonságosak, sokoldalúak és rendkívül erősek!

  • A kiváló minőségű Signia hallókészülék-elemek hosszú élettartammal rendelkeznek, még a nagyteljesítményű készülékekben is.
  • A Signia elemek állandó feszültségszint mellett hosszú működési időt biztosítanak, így hozzájárulnak az optimális hallókészülék-teljesítményhez.
  • A Signia elemek a háromszorosan tömített kiváló minőségű anyagoknak (pl. rozsdamentes acél) köszönhetően megbízhatóak és biztonságosak.
  • A Signia elemek környezetbarátak, mivel 100 %-ban higanymentesek.

A Signia elemcsomagolás egyszerűen kezelhető és megóvja az elemeket.

  • Az innovatív forgótárcsával ellátott, könnyen kiüríthető rekeszek biztosítják, hogy egyszerre csak egy elem essen ki a csomagolásból.
  • A biztonsági zárófóliának köszönhetően a termék védelme maximálisan biztosított.
  • A csomag biztonságosan lezárható a zárható füllel.
  • Jól érthető színkódolás az elemtípus azonnali felismeréséért.
  • Környezetbarát

Erős és megbízható

Aktiválás

A Signia hallókészülék-elem csak akkor aktiválódik, ha eltávolítja a védőfület. Ezért ezt csak kb. 5 perccel az elem hallókészülékbe helyezése előtt kell eltávolítani.

Tárolás

Az elemeket szobahőmérsékleten tárolja (kb. 20°C).

Hulladékkezelés

A lemerült elemet soha ne hagyja a hallókészülékben a szükségesnél hosszabb ideig. Kérjük, gondoskodjon az elemek környezetbarát ártalmatlanításáról.

Figyelmeztetés

Tárolás közben az elem soha ne érintkezzen fémtárgyakkal, mivel ez lemerülést okozhat. Tárolja az elemet a saját csomagolásában.