X
2016-02-22

Üdvözöljük a hangok színes világában!

A mai naptól egy újabb, nagyon izgalmas fejezet következik cégünk történetében. Örömmel mutatjuk be új márkánkat, a Signiát.

A mai naptól egy újabb, nagyon izgalmas fejezet következik cégünk történetében. Örömmel mutatjuk be új márkánkat, a Signiát.
Siemens-Signia-double-branding_en-928x320

A Signia lesz az új termékmárkánk, amelyet a Siemens márkával együtt fogunk építeni az elkövetkező évek során. Nagy izgalommal tekintünk előre, mivel ily módon a kettős márkázás erejével mindkét márkából a legjobbat tudjuk kihozni. Egyrészt továbbra is élvezhetjük a végfelhasználók Siemens névhez kötődő bizalmát, másrészt a modern csatornákon, hatékony kommunikációval képesek leszünk kapcsolatot teremteni egy fiatalabb és szélesebb célközönséggel. A Signia segítségével nagyobb célcsoportot érünk el, amely a jövőbeni üzleti növekedés alapjául szolgál.

A mellékelt brosúra részletesen bemutatja, mit képvisel az új márka: a márkaígéretet, a filozófiánkat és az alapértékeinket. Hozzáadunk egy új márkát, de semmit nem veszünk el. A kapcsolattartók személye változatlan, csak úgy, mint a szerződések, megállapodások, garanciák és szervizvállalások. Az eddig megszokott módon továbbra is bízhat kitűnő termékeinkben, előnyös programjainkban és lelkes munkatársainkban.

Azt ígérjük Önnek, hogy továbbra is olyan hallásmegoldásokat fejlesztünk ki, amelyek ügyfeleinek elégedettségére fókuszálva a legmagasabb minőséget nyújtják. A Signia úttörő technológiákkal rendelkező, modern hallásmegoldások átfogó portfólióját nyújtja Önnek, melynek segítségével Ön és ügyfele is beléphetnek a hangok színes világába.

Elkötelezetten építjük a jövőt a jobb hallásért, és örömmel vesszük, hogy Ön partnerként velünk tart ezen az izgalmas utazáson.