X
Szeretné, ha ügyfelei elégedettebbek lennének és a konverzió is növekedne? Tudja meg, hogyan lehetséges ez a Signia alkalmazással és a TeleCare-rel.
2020-06-12

Címkék

Hallókészülék-beállítások okostelefonnal a Signia app segítségével

Szeretné, ha ügyfelei elégedettebbek lennének és a konverzió* is növekedne? Tudja meg, hogyan lehetséges ez a Signia alkalmazással és a TeleCare-rel.

A Signia hallókészülékek nem csupán orvostechnikai eszközök. A legújabb hallástechnológia alkalmazásával fejlett szolgáltatások széles skáláját kínálják, többek között tiszta beszédértést zajban és pontos hangerő-szabályozást.

Napjaink hallókészülékviselői többre vágynak a különleges stílusnál és a továbbfejlesztett funkcióknál. A kulcs a konnektivitás, ami elősegíti a készülék elfogadását, növeli a kényelmet és a készülékviselők függetlenségét. Mivel páciensei napi szinten amúgy is sokféle technológiát használnak, olyan hallókészülékeket szeretnének, amelyek észrevétlenül integrálódnak az életükbe.

A Signia app éppen ezt teszi. Az alkalmazással elérhető továbbfejlesztett funkciók széles skálájával (pl. távirányító, közvetlen audiojel-továbbítás, Signia TeleCare) túlteljesítheti páciensei elvárásait.

Még jobb szabályozás okostelefonnal

A legtöbb hallásveszteséggel élő ember eltérő erősítést igényel a különböző hangkörnyezetekben. Például amikor egy csendes szobából egy zsúfolt étterembe mennek, gyakran megváltoztatják eszközeik beállítását. Egy átlagos készülékviselő mindennap több alkalommal is beállítja eszközeit.

A Signia app segítségével minden eddiginél egyszerűbb módosítani a hallókészülékek hangerő- és egyéb beállításait. Az alkalmazással távirányítással diszkréten és észrevétlenül változtathatók meg az egyéni beállítások, például a hangszínszabályozás. A könnyen kezelhető felülettel a páciensek az intuitív tervezés és egyszerű funkcionalitás előnyeit egyaránt élvezhetik.

A beépített 360°-os térbeli konfigurátor bármilyen helyzetben lehetővé teszi a pontos beállításokat, míg a tinnitus terápiás jelek személyre szabása gyors enyhülést jelenthet a fülzúgástól szenvedő készülékviselők számára. Röviden: a Signia alkalmazás egyszerűvé és szinte észrevétlenné teszi a hallókészülék viselését.

Audiojel-átvitellel történő kapcsolódás iPhone és androidos eszközökhöz

A Signiánál megértjük, mennyire fontos az, hogy kielégítse páciensei igényeit. Ezért speciális audiojel-átviteli funkciót kínálunk a két legnagyobb okostelefonoperációs-rendszerhez. A szinte minden okostelefon-használó számára megfelelő alkalmazásunk és eszközeink könnyedén együttműködnek az iOS és androidos eszközökkel.

Az iOS felhasználók számára kifejlesztett közvetlen audiojel-továbbítás lehetővé teszi a közvetlen kapcsolódást a hallókészülékek és számos eszköz között. Az androidos eszközöket használók a StreamLine Mic kiegészítővel továbbíthatnak audiojeleket. Mindkét lehetőség elérhető a Signia alkalmazáson keresztül, így teljes ügyfélkörét egyetlen praktikus alkalmazással szolgálhatja ki.

A telepítés után a Signia app segítségével a páciensek a telefonhívásokat okostelefonjukról közvetlenül a Signia hallókészülékekbe továbbíthatják. A készülékviselő egyéni beállításait használva az app fokozza az audioélményt és lehetővé teszi a legújabb technológiai eszközök használatát.

A szélesebb körű konnektivitás azonban még ennél is többet jelent. A páciensek a zene és a TV hangjának közvetlen továbbítását is élvezhetik a Signia alkalmazással. A StreamLine TV kiegészítővel erőfeszítés nélkül lehet filmeket nézni és hallgatni. Az eszköz a páciens hallókészülékeibe küldi a hangot, így az audioélmény tisztább és személyre szabottabb, mint valaha.

Az intuitív tervezés és a legkorszerűbb hallókészülék-technológia automatikusan szünetelteti az audiojel-továbbítást, amikor a viselő telefonhívást fogad. A másodperc egy töredéke alatt átválthatnak egyik eszközről a másikra, bármely funkció elvesztése nélkül.

Az összes Bluetooth-os Signia hallókészülékkel, valamint az androidos és iPhone eszközök széles skálájával kompatibilis Signia app kielégíti az ügyfelek igényeit. Ha szeretné megtudni, miért kedvelik páciensei az alkalmazásunkat, töltse le most és próbálja ki a Signia appot még ma.

A Signia TeleCare segítségével távoli támogatást nyújthat

Szeretné fellendíteni üzletét, növelni a páciensek elkötelezettségét és még jobb szolgáltatást biztosítani a számukra? Vessen egy pillantást a Signia TeleCare-re.

A személyre szabott, digitális szolgáltatás – a TeleCare – segítségével távolról tarthatja a kapcsolatot pácienseivel. A távoli támogatás lehetőségeinek széles választékával engedélyezheti, hogy páciensei hang-, videó- vagy szöveges üzenettel kommunikáljanak Önnel. A CareChat funkcióval két találkozó között is kapcsolatba léphet ügyfeleivel. Az ügyfélelégedettség növelése mellett ez ügyfélkörének bővítéséhez is hozzájárulhat.

Tanulmányok igazolják, hogy a TeleCare több mint 10%-kal növeli a konverziót*. Ezért rendkívül hasznos azon hallókészülék-specialisták számára, akik szeretnének megfelelni az ügyfelek igényeinek és növelni szeretnék bevételüket. A napi elégedettség mérésével és ügyfelei visszajelzései által figyelemmel kísérheti hallásélményeiket és beavatkozhat, amikor szükséges.

A TeleCare a Signia alkalmazáson keresztül a távoli finomhangolást is lehetővé teszi. Ön távolról is finomhangolhatja páciensei hallókészülékeit. Alkalmazzon proaktív megközelítést, figyelje páciensei napi elégedettségét és távoli problémamegoldással (beállításokkal) válaszoljon kéréseikre.

A végfelhasználók és a hallókészülék-specialisták számára egyaránt ingyenesen elérhető Signia TeleCare segíthet Önnek maximalizálni a konverziót, javítani az ügyfélszolgálatot és kivételes ellátást biztosítani. Ha szeretné látni mit érhet el vele, próbálja ki most a Signia TeleCare-t.

Ki használhatja a Signia alkalmazást?

Bárki! Keményen dolgoztunk annak érdekében, hogy az intuitív és felhasználóbarát Signia app minden generáció számára könnyen használható legyen. Törekvésünk sikerrel járt: a csaknem minden Signia hallókészülékkel kompatibilis Signia app fantasztikus konnektivitást és integrációt kínál.

Ráadásul teljesen INGYENESEN letölthető és használható. Az iPhone felhasználók számára az App Store®-ban, az androidos eszközökkel rendelkezők számára a Google Play™-ben elérhető Signia app pár másodperc alatt letölthető, installálható és futtatható.

A Signia app az okostelefonok széles választékával kompatibilis, a Samsung Galaxy Note-tól az iPhone 11 Pro Max-ig. Így páciensei kedvenc eszközeiken használhatják a Signia alkalmazást. Android 5.0 és újabb operációs rendszereken, valamint iOS 9.3 és újabb verziókon működik, így a felhasználóknak nem szükséges a legújabb okostelefonokkal rendelkezniük ahhoz, hogy élvezhessék a Signia app kivételes funkcióit és szolgáltatásait. Az innovatív funkciókkal rendszeresen frissített alkalmazás javítja a hallásélményt és növeli páciensei elégedettségét.

További információért iratkozzon fel hírlevelünkre és töltse le a Signia alkalmazást még ma.

*Konverzió: olyan esemény, amikor a leendő páciens végrehajt egy – a vállalkozás számára értékes – műveletet. Pl.: regisztrálás, feliratkozás hírlevélre, egy konkrét weboldal, hirdetés vagy videó megtekintése, bejelentkezés, próbahordás, vásárlás, stb. A konverziós célt vagy célokat az adott vállalkozás határozza meg.