X
A tapasztalatok azt mutatják, hogy még azok a készülékviselők is észrevehetik saját hangjuk minőségének javulását, akik korábban nem jelezték, hogy problémájuk lenne ezzel.
2018-04-27

Az OVPTM 80 %-kal javítja a spontán hallókészülék-elfogadást

A Signia Nx, a világ legfejlettebb hallókészülék-platformja kínálja az első valódi megoldást a „saját hang problémára”.

Hallókészülék-specialistaként arra törekszünk, hogy a hallókészülék-viselőknek természetes hangminőséget biztosítsunk. A modern technológia átfogóan javította a természetes hangzást, de még most is minden hallókészülék-viselő a saját hangjának megváltozását tapasztalja. Valójában sok páciens kénytelen volt beletörődni abba, hogy sohasem lesz teljesen elégedett a saját hangjával.

A Signia Nx, a világ legfejlettebb hallókészülék-platformja kínálja az első valódi megoldást a „saját hang problémára”. A Signia Nx az első illesztés után felülmúlhatatlan azonnali készülékelfogadást biztosít – kompromisszummentes érthetőséget és természetes sajáthang-visszaadást nyújtva. A világelső „Own Voice Processing” (sajáthang-feldolgozás; OVP™) 80 %-kal növeli a saját hang spontán elfogadását az elégedetlen hallókészülék-viselők körében.*

Minden hallókészülék-viselő élvezheti a sajáthang-feldolgozás előnyeit. A tapasztalatok azt mutatják, hogy még azok a készülékviselők is észrevehetik saját hangjuk minőségének javulását, akik korábban nem jelezték, hogy problémájuk lenne ezzel.

Ha szeretné megtudni, hogyan működik az OVP, nézze meg rövid videónkat.

* A University of Northern Colorado 2017-es „OVP tanulmánya”, mely a sajáthang-feldolgozás hatását vizsgálja a spontán elfogadásra a hallókészülékek első illesztését követően. További részletek: www.signia-pro.com/ovp-study.