X

Készüljön fel a legtermészetesebb saját hangra és a kényelmes kezelésre

Az OVP™-vel ellátott Signia Nx megoldja a „saját hang problémát” és önbizalmat ad a viselőknek, hogy hallani fognak és hallhatók lesznek. A legjobb minőségű Bluetooth-os audiojel-átviteli lehetőséggel kombinálva a Signia Nx a legtermészetesebb saját hangot, kiváló hangminőséget és a legmagasabb szintű elfogadottságot biztosítja a viselők körében.

Tovább

A Signia Nx jobban teljesít a versenyben

Egy a saját hang minőségéről írt, nemrég elkészült tanulmány szerint a Signia Nx 50%-kal javította a megelégedést a vezető versenytárssal összehasonlítva. Az eredmények azt mutatják, hogy 86% elégedett vagy nagyon elégedett az OVP™-vel ellátott Signia Nx-szel, összehasonlítva a kategóriában legjobb versenytársakkal (58% / 37%).

Tovább

Az OVP előnye bármelyik akusztikus csatoló esetében bizonyított

Az OVP™-vel ellátott Signia Nx biztosítja a hallókészülék-specialistáknak azt a lehetőséget, hogy olyan akusztikus csatolást válasszanak, ami hatékonyan kiszűri a környezeti zajokat, amelyek máskülönben elfednék a hallókészülékből érkező hasznos hangokat. Mindez a saját hanggal való megelégedéshez vezet.

Tovább

Az OVPTM 80 %-kal javítja a spontán hallókészülék-elfogadást

A Signia Nx, a világ legfejlettebb hallókészülék-platformja kínálja az első valódi megoldást a „saját hang problémára”.

Tovább

Signia TeleCare: funkciók dióhéjban

A Signia TeleCare a világ első olyan távgondozási eszköze, amely azonnal összekapcsolja a hallókészülék-viselőket hallókészülék-specialistájukkal. Ennek a szoros páciens és hallókészülék-specialista közötti kapcsolatnak köszönhetően a TeleCare segíti a hallókészülék-viselőt, hogy elégedett legyen az új hallókészülékével – a kritikus otthoni próbahordás során és azon túl is.

Tovább

Vezeték nélküli CROS és BiCROS

A primax vezeték nélküli CROS megoldását azok számára tervezték, akiknek az egyik oldalon ép a hallásuk, a másik oldalon viszont hallókészülékkel nem ellátható hallássérüléstől szenvednek. A hallássérült oldalon a hangok bejutnak a CROS Pure jeladóba, ami feldolgozza, majd vezeték nélkül átküldi azokat a normál halló oldalra.

Tovább

Ezüst fokozatú támogató: a Sivantos Kft.

Beszámoló a MFOE 44. Kongresszusáról és az 53. Audiológus Vándorgyűlésről: a Sivantos Kft. munkatársai a Signia primax platform szolgáltatásairól és azok előnyeiről tartottak gyakorlatias bemutatót...

Tovább

Hallási erőfeszítés - Mit is jelent ez valójában?

Az akusztikai szituációtól és a tartalomtól függően a hallás több-kevesebb figyelmet, ill. a beszéd megértéséhez szükséges jelfeldolgozást igényel. Az agy dinamikus aktivitása – amely a hallással együtt jár, ill. lehetővé teszi azt – folyamatos és összegző...

Tovább

A primax készülékek tudásszintjei

Individualizáció a primax készülékeknél, avagy miért és mennyivel hasznosabb egy „okosabb” hallókészülék? Az alábbiakban részletesen bemutatjuk a primax készülékek három tudásszintje közötti különbségeket.

Tovább

Üdvözöljük a hangok színes világában!

A mai naptól egy újabb, nagyon izgalmas fejezet következik cégünk történetében. Örömmel mutatjuk be új márkánkat, a Signiát.

Tovább